Wij zij 27

‘Wij zijn 27’ is een serie waar ik aan werk gedurende mijn eigen 27ste levensjaar. Mijn inspiratiebron hierbij is de serie ‘Wij zijn 17’ van Johan/Joan van der Keuken. Voor ‘Wij zijn 27’ portretteer ik Bredanaars van 27. Met deze portretten geven mijn modellen en ik een beeld van de 27-jarige. Een onderzoek naar een generatie.

‘Wij zijn 27’ or translated ‘We are 27’ is a series I am working on during my own 27th year of life. My inspiration is de series ‘Wij zijn 17′(We are 17) by Johan/Joan van der Keuken. In ‘Wij zijn 27’ I photograph People from Breda who are 27 years old. In these portraits my models and I give an image of the 27 year old. An investigation into a generation.

“Ik ben 27, mijn naam is Inske. Soms voel ik me ouder dan 27. Twee jaar geleden zijn Sjoerd en ik getrouwd en sinds een paar maanden hebben we een kindje. Ik heb verpleegkunde gestudeerd maar door mijn ALS kan ik niet werken. Om te helpen dichter bij een medicijn tegen ALS te komen doe ik met een groep mensen mee aan de Toer voor ALS, wij zijn Team Inske!”

“I am 27, my name is Inske. Sometimes I feel like I’m older than 27. Two years ago Sjoerd and I got married and a few months ago we had a baby. I studied to be a nurse but because of Amyotrophic Lateral Sclerosis I can’t be one. To help get closer to a cure for ALS, I am participating with a group of people on the Tour for ALS, we are Team Inske!

“Ik ben 27, en ik heet Bob. Voor mij is het 27-zijn langzaam ouder worden maar het nog niet zijn. Ik heb al meer ervaring opgebouwd maar ik wil nog steeds graag leren. Mee veranderen. En vooral het genieten van de leeftijd.”

I am 27 and my name is Bob. For me being 27 is slowly getting older and more mature but not really being it. I have already gained some experience but I still want to learn. Evolve myself. And especially; enjoy this age.